​Postimet e reja

Ka vetëm 3 mënyra për të rritur biznesin tuaj
Pa shumë fjalë dhe pa u zgjatur: Rrisni numrin e klientëveRrisni vlerën mesatare për transaksion të çdo klientiRrisni numrin e[...]
Rezultatet konkrete dhe projektet e dala nga Samiti i Dytë i Diasporës
Ishte interesant fakti q ë kishte mbi 1,200 pjesëmarrës këtë vit dhe duket mjaft interesant për zhvillimin e mëtejshëm të[...]
Eksperimenti: Linku te komentet 2.7 herë më i suksesshëm
Kisha ca kohë që e kisha zbuluar që linku te postimet normale ne Facebook nuk gjeneronte shumë klikime dhe qasje[...]
Vdekja e faqeve ueb dhe zgjidhja e ‘hinkave’ (funnels)
ClickFunnels vijon të promovojë idenë e hinkave (funnels) si mënyra më e mirë për të shitur apo rritur konvertimet nga[...]
Një video ndryshe në Top Channel
Shkenca_n_e_diell_17_shkurt_2019_1080p.mp4 E nisa si një iniciativë ndryshe nga ato që ndërmarr zakonisht. E mora përsipër pasi është ndryshe! Ndryshe për[...]
Pjesë e emisionit “E diell” në Top Channel
Nuk e kisha imagjinuar ndonjë herë por ja që po ndodh. Për ca kohë besoj do jem pjesë e emisionit[...]
Një thyerje tjetër sigurie!
Rishtazi lexova një shkrim që raportonte për një thyerje të radhës që del në publik ku fjalëkalimet dhe akseset e[...]
Anketim: Çfarë trajnimesh do t’ju interesonin më shumë?
Ky vit ka nisur me vrull dhe urojmë do të vazhdojë kështu. Me datë 17 janar kemi uebinarin e parë[...]
Uebinar: Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress, 17 janar 2019
Në dhjetor lançova trajnimi e radhës për mënyrat e sprovuara se si ju mund të ndërtoni faqen tuaj të parë[...]
Protesta e studentëve duhet të vazhdojë…
Endri Shabani, doktoranti i Oksfordit, bën një argumentim të plotë të asaj që po ndodh këto ditë në Shqipëri dhe[...]
(Video) Disa mendime që më shqetësojnë pasi nuk janë të shmangshme
Mbase nuk është mesazhi më i mirë për këto festa fundviti por rishtazi po dëgjoja një prezantim nga George Friedman[...]
Trajnimi për udhëheqjen sipas vlerave me Migena Gjerazin
Sot pata mundësinë të merrja pjesë në një trajnim të veçantë për udhëheqjen me Migena Gjerazin, e cila trajtoi temën[...]
Postimet e munguara
Nuk po e zgjas shumë por kur të dalin probleme me serverin dhe nuk ke backup të blogut personal, mbase[...]
Pse kam rënë në dashuri, si marketier, me Funnelytics.io
Pamje nga Funnelytics.io Që nga fundi i tetorit kam qenë vazhdimisht duke testuar,verifikuar, mësuar dhe kuptuar çfarë ndihme e paparë[...]