Pse kam rënë në dashuri, si marketier, me Funnelytics.io

Që nga fundi i tetorit kam qenë vazhdimisht duke testuar,verifikuar, mësuar dhe kuptuar çfarë ndihme e paparë paska qenë Funnelytics.io si platformë. Si marketier, për çdo fushatë që menaxhoj, më duhet të shoh një tufë me raporte për të kuptuar efikasitetin e fushatës dhe rezultatet sipas sjelljes së vizitorëve online dhe offline. Për të analizuar …

Pse kam rënë në dashuri, si marketier, me Funnelytics.io Read More »