Month: December 2018

Uebinar 3 faqe WordPress

Uebinar: Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress, 17 janar 2019

Në dhjetor lançova trajnimi e radhës për mënyrat e sprovuara se si ju mund të ndërtoni faqen tuaj të parë apo të radhës me WordPress. Para aktivitetit pati mjaft interes dhe kjo ishte shumë inkurajuese ndonëse pjesëmarrja pastaj nuk ishte aq e lartë sa parashikohej, por gjithsesi besoj që kjo nuk e zhbën faktin që …

Uebinar: Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress, 17 janar 2019 Read More »

George Friedman about War

(Video) Disa mendime që më shqetësojnë pasi nuk janë të shmangshme

Mbase nuk është mesazhi më i mirë për këto festa fundviti por rishtazi po dëgjoja një prezantim nga George Friedman mbi mundësitë e luftës në të ardhmen dhe se si jetë tona mund të ndryshojnë pavarësisht se sa të sigurt mund të ndihemi ne në situatën aktuale globale. Në dukje një fjalim fatalist por mjaft …

(Video) Disa mendime që më shqetësojnë pasi nuk janë të shmangshme Read More »

Leading from Inside Out Migena Gjerazi (2)

Trajnimi për udhëheqjen sipas vlerave me Migena Gjerazin

Sot pata mundësinë të merrja pjesë në një trajnim të veçantë për udhëheqjen me Migena Gjerazin, e cila trajtoi temën “Leading From Inside Out”. Ishte një trajnim i shkurtër por mendoj mjaft efektiv që të ndihmonte të identifikosh disa nga vlerat kryesore që duhet të të udhëheqin në vendimet dhe sjelljen tënde si drejtues në …

Trajnimi për udhëheqjen sipas vlerave me Migena Gjerazin Read More »

Postimet e munguara

Nuk po e zgjas shumë por kur të dalin probleme me serverin dhe nuk ke backup të blogut personal, mbase të duhet t’i thuash mirë u pafshim dhe t’ia fillosh nga fillimi.  

Scroll to Top