Month: January 2019

Cfare trajnimesh do t'ju interesonin-20 janar 2019

Anketim: Çfarë trajnimesh do t’ju interesonin më shumë?

Ky vit ka nisur me vrull dhe urojmë do të vazhdojë kështu. Me datë 17 janar kemi uebinarin e parë të vitit mbi temën: Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress Ndërkohë që kemi edhe një listë më të plotë trajnimesh dhe prezantimesh të tjera. Një pjesë e këtyre trajnimeve/prezantimeve janë bërë edhe më parë …

Anketim: Çfarë trajnimesh do t’ju interesonin më shumë? Read More »

Scroll to Top