Month: February 2019

ClickFunnels dhe uebsitet sot

Vdekja e faqeve ueb dhe zgjidhja e ‘hinkave’ (funnels)

ClickFunnels vijon të promovojë idenë e hinkave (funnels) si mënyra më e mirë për të shitur apo rritur konvertimet nga faqja juaj, dhe ka të drejtë. Ndonëse nuk është platforma e vetme që e bën këtë, procesi bazë është i sprovuar dhe mund të funksionojë për këdo. Ju ftoj të shihni këtë video-reklamë që kanë …

Vdekja e faqeve ueb dhe zgjidhja e ‘hinkave’ (funnels) Read More »

Shkenca ne E Diell - 17 shkurt 2019

Një video ndryshe në Top Channel

Shkenca_n_e_diell_17_shkurt_2019_1080p.mp4 E nisa si një iniciativë ndryshe nga ato që ndërmarr zakonisht. E mora përsipër pasi është ndryshe! Ndryshe për nga format dhe tematikat! Zakonisht bëj prezantime apo trajnime për tema mbi marketingun dhe internetin! Kjo rubrikë kërkon tema dhe ide nga fusha e shkencës dhe teknologjisë. Ndonëse, nuk e kisha imagjinuar ndonjë herë që …

Një video ndryshe në Top Channel Read More »

Scroll to Top