Month: April 2019

Redon Skikuli - Si të zhvilloni një biznes me open source

Prezantimi: Si të zhvilloni një biznes me Open Source

Nga idetë e Richard Stallman në zhvillimin e një biznesi open source. Rreth prezantimitNga marsi 1975 deri në dhjetor 1986 anëtarët e Homebrew Computer Club takoheshin në Menlo Park të Kalifornisë për të debatuar rreth pasionit të tyre: zhvillimit, përmirësimit dhe prodhimit të kompjuterave personal. Steve Wozniak (bashkëthemeluesi i Apple), John Draper (një nga hacker-at më të njohur …

Prezantimi: Si të zhvilloni një biznes me Open Source Read More »

killed by Google website

Si Google vret fëmijët e vetë!

Ndjesë për titullin bombastik por bëhet fjalë për një faqe e cila liston gjithë aplikacionet dhe shërbimet që Google ka mbyllur apo “varrosur” përgjatë viteve. https://killedbygoogle.com Aktualisht, lista përmban 155 shërbime, aplikacione dhe hardware të ndryshëm që gjigandi i internetit ka lançuar, blerë apo krijuar për t’i ‘varrosur’ pas një periudhe nga disa muaj në …

Si Google vret fëmijët e vetë! Read More »

Scroll to Top