Month: May 2019

Gjate uebinarit Redon Skikuli - Elvis Plaku

Uebinari me Redonin dhe planet për aktivitetin e radhës

Miq, për këtë uebinar kishim mbi 80 persona të regjistruar dhe ndonëse jo të gjithë arritën të na ndiqnin online, duhet të pranoj që për mua personalisht ishte fantastike. Redoni bëri një punë fantastike me prezantimin e tij dhe uroj që ta përsërisim sërish në një të ardhme të afërt. Redoni sjell një eksperiencë që pak-kush e …

Uebinari me Redonin dhe planet për aktivitetin e radhës Read More »

OSCAL Maj 2019

Open Source Conference Albania, 18-19 maj

Kjo është një ftesë për të gjithë entuziastët e Open Source që t’i bashkohen në Tiranë edicionit të 6-të të Open Source Conference Albania që do të mbahet më 18 dhe 19 maj. Konferenca e parë ndërkombëtare e këtij lloji në Shqipëri, do të mbahet për të gjashtin vit radhazi, për të promovuar‘software freedom’, ‘open source software’, …

Open Source Conference Albania, 18-19 maj Read More »

Scroll to Top