Konferenca Spark.me ne Mal te Zi

Në 30-31 maj do jem në konferencën Spark.me në Tivar

Vjet nuk arrita të marrë pjesë por këtë vit të ri 2020 planifikoj të jem te konferenca vjetor dixhitale në Tivar, Mal i Zi. Është një konferencë që tashmë e ka stabilizuar vetveten për rajonin dhe zhvillohet me sukses prej vitit 2013. Shumica e pjesëmarrësve janë nga vendet e ish-Jugosllavisë por gjithsesi mbetet mjaft interesante …

Në 30-31 maj do jem në konferencën Spark.me në Tivar Read More »