Month: January 2020

Prezantimi historik mbi librin “Naltësimi i Ikanderit” me z. Mal Berisha

Me datë 17 janar pata kënaqësinë të rimarr pjesë në prezantimin e radhës me ish-ambasadorin dhe studiuesin z. Mal Berisha. Aktiviteti ishte prezantimi i tij i tretë historik, kësaj radhe mbi librin e Benjamin Disraelit “Naltësimi i Iskanderit”, të cilin ai e përktheu dhe botoi në gjuhën shqipe. Aktiviteti përkoi me 552 vjetorin e vdekjes …

Prezantimi historik mbi librin “Naltësimi i Ikanderit” me z. Mal Berisha Read More »

Scroll to Top