Month: February 2020

Mimoza Picari VOA

Korrupsioni në Shqipëri në rritje, video nga VOA

Korrupsioni në Shqipëri, sipas organizatës Transparency International, Bankës Botërore dhe disa organizatave monitoruese shqiptare, është përkeqësuar. Kontrolli i Lartë i Shtetit llogarit disa miliarda euro dëme në buxhetin e shtetit gjatë 8 viteve të fundit, prej keqmenazhimit të fondeve publike, abuzimit me tenderat, konçensionet dhe adminstrimin e pronës publike. Ministria e drejtësisë, si koordinatore kombëtare …

Korrupsioni në Shqipëri në rritje, video nga VOA Read More »

Trajnim i radhës: Marketingu strategjik në internet

Miq, Së shpejti do ofrojmë trajnim e radhës për marketingun strategjik në internet në bashkëpunim me Qendrat Linkoln në Shqipëri. Data e trajnimit është ne mars 2020 Për t’u regjistruar, ju ftojmë të kontaktoni direkt me qendrën Linkoln këtu. Ky trajnim do t’ju ndihmojë të kuptoni se si prezantohen klientët tuaj me produktin/shërbimin tuaj online? …

Trajnim i radhës: Marketingu strategjik në internet Read More »

Scroll to Top