Video

Nëpërmjet këtij udhëzuesi do mësoni si të përdorni shërbimin Google Trends për të kuptuar prirjet botërore dhe ato lokale në Google për terma specifikë. Shembulli

Read More

Blogu

Miq, kjo është një video e realizuar shumë shpejt, ku ju shpjegojmë sitë përdorni Skype Meet Now për nevojat e mësuesve me klasën

Read More

Njoftime & Zhvillime

Është vërtetë inkurajues adoptimi i zgjidhjeve teknologjike si “Google Forms” nga Policia e Shtetit në një periudhë kur njerëzit kanë nevojë për zgjidhje

Read More

Projekte

Një projekt tjetër shumë i bukur për mua ishte edhe krijimi një platforme komunikimi të ideuar nga Fondacioni Ivanaj në Tiranë me mbështetjen

Read More

Blogu

Korrupsioni në Shqipëri, sipas organizatës Transparency International, Bankës Botërore dhe disa organizatave monitoruese shqiptare, është përkeqësuar. Kontrolli i Lartë i Shtetit llogarit disa

Read More