Aktivitete

Trajnim i radhës: Marketingu strategjik në internet

Miq, Së shpejti do ofrojmë trajnim e radhës për marketingun strategjik në internet në bashkëpunim me Qendrat Linkoln në Shqipëri. Data e trajnimit është ne mars 2020 Për t’u regjistruar, ju ftojmë të kontaktoni direkt me qendrën Linkoln këtu. Ky trajnim do t’ju ndihmojë të kuptoni se si prezantohen klientët tuaj me produktin/shërbimin tuaj online? …

Trajnim i radhës: Marketingu strategjik në internet Read More »

OSCAL Maj 2019

Open Source Conference Albania, 18-19 maj

Kjo është një ftesë për të gjithë entuziastët e Open Source që t’i bashkohen në Tiranë edicionit të 6-të të Open Source Conference Albania që do të mbahet më 18 dhe 19 maj. Konferenca e parë ndërkombëtare e këtij lloji në Shqipëri, do të mbahet për të gjashtin vit radhazi, për të promovuar‘software freedom’, ‘open source software’, …

Open Source Conference Albania, 18-19 maj Read More »

Scroll to Top