Blogu

Mimoza Picari VOA

Korrupsioni në Shqipëri në rritje, video nga VOA

Korrupsioni në Shqipëri, sipas organizatës Transparency International, Bankës Botërore dhe disa organizatave monitoruese shqiptare, është përkeqësuar. Kontrolli i Lartë i Shtetit llogarit disa miliarda euro dëme në buxhetin e shtetit gjatë 8 viteve të fundit, prej keqmenazhimit të fondeve publike, abuzimit me tenderat, konçensionet dhe adminstrimin e pronës publike. Ministria e drejtësisë, si koordinatore kombëtare …

Korrupsioni në Shqipëri në rritje, video nga VOA Read More »

Prezantimi historik mbi librin “Naltësimi i Ikanderit” me z. Mal Berisha

Me datë 17 janar pata kënaqësinë të rimarr pjesë në prezantimin e radhës me ish-ambasadorin dhe studiuesin z. Mal Berisha. Aktiviteti ishte prezantimi i tij i tretë historik, kësaj radhe mbi librin e Benjamin Disraelit “Naltësimi i Iskanderit”, të cilin ai e përktheu dhe botoi në gjuhën shqipe. Aktiviteti përkoi me 552 vjetorin e vdekjes …

Prezantimi historik mbi librin “Naltësimi i Ikanderit” me z. Mal Berisha Read More »

Konferenca Spark.me ne Mal te Zi

Në 30-31 maj do jem në konferencën Spark.me në Tivar

Vjet nuk arrita të marrë pjesë por këtë vit të ri 2020 planifikoj të jem te konferenca vjetor dixhitale në Tivar, Mal i Zi. Është një konferencë që tashmë e ka stabilizuar vetveten për rajonin dhe zhvillohet me sukses prej vitit 2013. Shumica e pjesëmarrësve janë nga vendet e ish-Jugosllavisë por gjithsesi mbetet mjaft interesante …

Në 30-31 maj do jem në konferencën Spark.me në Tivar Read More »

Gjate uebinarit Redon Skikuli - Elvis Plaku

Uebinari me Redonin dhe planet për aktivitetin e radhës

Miq, për këtë uebinar kishim mbi 80 persona të regjistruar dhe ndonëse jo të gjithë arritën të na ndiqnin online, duhet të pranoj që për mua personalisht ishte fantastike. Redoni bëri një punë fantastike me prezantimin e tij dhe uroj që ta përsërisim sërish në një të ardhme të afërt. Redoni sjell një eksperiencë që pak-kush e …

Uebinari me Redonin dhe planet për aktivitetin e radhës Read More »

Scroll to Top