Blogu

Redon Skikuli - Si të zhvilloni një biznes me open source

Prezantimi: Si të zhvilloni një biznes me Open Source

Nga idetë e Richard Stallman në zhvillimin e një biznesi open source. Rreth prezantimitNga marsi 1975 deri në dhjetor 1986 anëtarët e Homebrew Computer Club takoheshin në Menlo Park të Kalifornisë për të debatuar rreth pasionit të tyre: zhvillimit, përmirësimit dhe prodhimit të kompjuterave personal. Steve Wozniak (bashkëthemeluesi i Apple), John Draper (një nga hacker-at më të njohur …

Prezantimi: Si të zhvilloni një biznes me Open Source Read More »

killed by Google website

Si Google vret fëmijët e vetë!

Ndjesë për titullin bombastik por bëhet fjalë për një faqe e cila liston gjithë aplikacionet dhe shërbimet që Google ka mbyllur apo “varrosur” përgjatë viteve. https://killedbygoogle.com Aktualisht, lista përmban 155 shërbime, aplikacione dhe hardware të ndryshëm që gjigandi i internetit ka lançuar, blerë apo krijuar për t’i ‘varrosur’ pas një periudhe nga disa muaj në …

Si Google vret fëmijët e vetë! Read More »

ClickFunnels dhe uebsitet sot

Vdekja e faqeve ueb dhe zgjidhja e ‘hinkave’ (funnels)

ClickFunnels vijon të promovojë idenë e hinkave (funnels) si mënyra më e mirë për të shitur apo rritur konvertimet nga faqja juaj, dhe ka të drejtë. Ndonëse nuk është platforma e vetme që e bën këtë, procesi bazë është i sprovuar dhe mund të funksionojë për këdo. Ju ftoj të shihni këtë video-reklamë që kanë …

Vdekja e faqeve ueb dhe zgjidhja e ‘hinkave’ (funnels) Read More »

Shkenca ne E Diell - 17 shkurt 2019

Një video ndryshe në Top Channel

Shkenca_n_e_diell_17_shkurt_2019_1080p.mp4 E nisa si një iniciativë ndryshe nga ato që ndërmarr zakonisht. E mora përsipër pasi është ndryshe! Ndryshe për nga format dhe tematikat! Zakonisht bëj prezantime apo trajnime për tema mbi marketingun dhe internetin! Kjo rubrikë kërkon tema dhe ide nga fusha e shkencës dhe teknologjisë. Ndonëse, nuk e kisha imagjinuar ndonjë herë që …

Një video ndryshe në Top Channel Read More »

Scroll to Top