Edhe pse nuk arrita ta takoj asnjëherë drejt-për-drejtë, fjalimet, shkrimet dhe predikimet e tij ...

Lexoni më tej

Situata e Covid-19 ishte dhe mbetet një sfidë e vërtetë për të gjitha bizneset, ...

Lexoni më tej

Me Ervinin jemi lidhur disa herë virtualisht, madje e kishim lënë për të bërë ...

Lexoni më tej

Është vërtetë inkurajues adoptimi i zgjidhjeve teknologjike si “Google Forms” nga Policia e Shtetit ...

Lexoni më tej

Miq, Së shpejti do ofrojmë trajnim e radhës për marketingun strategjik në internet në ...

Lexoni më tej

Miq, për këtë uebinar kishim mbi 80 persona të regjistruar dhe ndonëse jo të ...

Lexoni më tej

Kjo është një ftesë për të gjithë entuziastët e Open Source që t’i bashkohen ...

Lexoni më tej