Cfare trajnimesh do t'ju interesonin-20 janar 2019

Anketim: Çfarë trajnimesh do t’ju interesonin më shumë?

Ky vit ka nisur me vrull dhe urojmë do të vazhdojë kështu. Me datë 17 janar kemi uebinarin e parë të vitit mbi temën: Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress

Ndërkohë që kemi edhe një listë më të plotë trajnimesh dhe prezantimesh të tjera. Një pjesë e këtyre trajnimeve/prezantimeve janë bërë edhe më parë ndërsa një pjesë tjetër janë tërësisht të rinj por besojmë me mjaft interes.

Ndërsa punojmë për t’i konceptuar dhe prezantuar sipas formateve të ndryshme, do na ndihmonte shumë edhe vota juaj për të kuptuar më mirë se ku duhet të fokusohemi më shumë.

Ky është një kuiz i thjeshtë me dy pyetje që do na lejonte të orientohemi më mirë.

Ju lutem merrni pak kohë për ta mbushur, duhen maksimumi vetëm 20 sekonda.


Tabelë me rezultatet deri me datë 20 janar 2019

Cfare trajnimesh do t'ju interesonin-20 janar 2019

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top