linkedin profiles

Eksperimenti: Linku te komentet 2.7 herë më i suksesshëm

Kisha ca kohë që e kisha zbuluar që linku te postimet normale ne Facebook nuk gjeneronte shumë klikime dhe qasje (reach) por kjo na paska qenë e vërtetë edhe për LinkedIn.

Siç duket, LinkedIn po ndjek praktikat e Facebook për nga mënyra se si i trajton postimet që publikohen aty. Njerëzit po marrin shumë postime dhe publikime brenda kësaj platformë gjithashtu, ndaj pritet që të fillojnë të largohen dhe anashkalojnë shumë njoftime pa interes nëse ato shumëfishohen ashtu sic ndodhi edhe në Facebook.

Mirë po, ca çuna dhe goca të mirë, te GrowRock kishin bërë një eksperiment për ta zbuluar këtë dhe rezultati ishte i dukshëm. Postimet me linke brenda te komentet, në vend të linkut normal kishin gjeneruar mbi 2.7 herë më shumë klikime dhe qasje në LinkedIn.

Për më shumë ju ftoj të lexoni shkrimin këtu:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top