February 27

Projekte

Iniciativa më e fundit për rininë sot!

Një projekt tjetër shumë i bukur për mua ishte edhe krijimi një platforme komunikimi të ideuar nga Fondacioni Ivanaj në Tiranë me mbështetjen e Bashkisë Tiranë.

Platforma do shërbejë si një hapësirë për ndarjen e përvojave, metodave dhe informacioneve mbi  respektimin e të drejtave dhe përgjegjësive civile, individuale dhe institucionale, edukimin qytetar mbi rolin e shkollës, familjes, komunitetit, qeverisjes vendore  dhe strukturave të tjera shtetërore.

Është vërtetë një nismë tjetër e vyer në funksion me kontribut direkt në komunitet për futjen e vlerave dhe njohurive të domosdoshme për një shoqëri të shëndetshme.

Shpresoj të mund ta vizitoni si dhe ndiqni projekte të ngjashme iniciuar dhe mbështetur nga ky fondacion.

Rinia Sot e plote


Rreth autorit

Elvisi

Gjithashtu mund të lexoni

Çfarë mësova nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Prezantimi te enjten, 30 prill, ora 16:00-16:00 me Zoom

Forma dinamike që krijuam për mbledhjen e dhurimeve

Video: Përgatitjet për një trajnim të ri së shpejti

Lini komentin tuaj

Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohuni sot me email