March 22

Blogu

Video: Si të përdorni Meet Now në Skype për klasën apo grupin tuaj

play
Miq, kjo është një video e realizuar shumë shpejt, ku ju shpjegojmë si
të përdorni Skype Meet Now për nevojat e mësuesve me klasën e tyre ose si
vend-takim i përbashkët pa pasur nevojë të instaloni Skype apo pasur llogari në
Skype.

Për më shumë platforma dhe sugjerime të tjera ju ftojmë të vizitoni
faqen tonë ku kemi publikuar shkrimin si të bëni video konferencë në grup:

Rreth autorit

Elvisi

Gjithashtu mund të lexoni

Korrupsioni në Shqipëri në rritje, video nga VOA

Prapakuintat e një fushatë marketingu

Si të regjistroheni për uebinaret te SfidaBiznesi.com (video)

Lini komentin tuaj

Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohuni sot me email