qafa e Llogorase

(Video) Momente nga moti ne Llogora

Një nga momentet më të bukura për mua, sa herë që shkoj në jug të vendit, është kalimi i qafës së Llogorasë.

Është një eksperiencë sa e bukur aq edhe e frikshme. Por ndryshimi i temperaturës dhe sjellja e motit është një dukuri tjetër që më mahnit.

Kësaj here arrita të kap momente nga kalimi i reve të ftohta dhe temperaturës që ndryshonte me 15 gradë celcius nga ajo që ishte poshtë ne breg dhe ajo në majë të malit.

Nuk dua të bëj komente të tjera, thjesht uroj që video të jetë sadopak e qartë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top