December 27

Blogu

Në 30-31 maj do jem në konferencën Spark.me në Tivar

Vjet nuk arrita të marrë pjesë por këtë vit të ri 2020 planifikoj të jem te konferenca vjetor dixhitale në Tivar, Mal i Zi. Është një konferencë që tashmë e ka stabilizuar vetveten për rajonin dhe zhvillohet me sukses prej vitit 2013. Shumica e pjesëmarrësve janë nga vendet e ish-Jugosllavisë por gjithsesi mbetet mjaft interesante si një mundësi për t’u shkëputur nga rutina e përditshme dhe për t’u frymëzuar nga disa folës mjaft të mirë.

Kjo konferencë është deri diku edhe një kujtesë e përvitshme për mua pasi këtë blog e nisa gjatë ditëve të konferencës dhe shpresoj ta çoj më tej këtë vit.

Detajet i gjeni te linkuRreth autorit

Elvisi

Gjithashtu mund të lexoni

Teatri: Amplifikim zëri

Covid-19: Situata e internetit sipas ISP-ve kryesore në Shqipëri

Çfarë mësova nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Një shërbim i ri për libra dhe autorë të përmbledhur në 12 minuta ose më pak

Lini komentin tuaj

Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohuni sot me email