April 5

Blogu

Një shërbim i ri për libra dhe autorë të përmbledhur në 12 minuta ose më pak

Rishtazi fillova të konsumoj librat dhe audiot e ofruara nga një shërbim i ri që quhet Readitfor.me

Në fakt po më pëlqen shumë si format dhe shërbim sa që i kam vënë synim vetes që të konsumoj 3-5 materiale të tilla çdo javë.

Në epokë ku koha e shpenzuar duke konsumuar materiale kot në internet është aq e përhapur, dua t’i shtoj vlerë kohës dhe mendjes time duke konsumuar materiale nga autorë dhe burime vërtetë me vlerë.

Në të njëjtë kohë duhet të pranoj që nuk e kam gjithmonë disiplinën e duhur për të lexuar një orë në ditë, por edhe atë kohë që kam dua ta investoj sa më mirë që të mund të them se i dhashë vlerën e duhur.

Ju ftoj ta konsideroni edhe ju shërbimin e kësaj faqes. Testojeni dhe më pas ndani edhe me mua përshtypjet tuaja nëse mundeni.Rreth autorit

Elvisi

Gjithashtu mund të lexoni

Teatri: Amplifikim zëri

Covid-19: Situata e internetit sipas ISP-ve kryesore në Shqipëri

Çfarë mësova nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Video: Si të përdorni Meet Now në Skype për klasën apo grupin tuaj

Lini komentin tuaj

Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohuni sot me email