Postimet e munguara

Nuk po e zgjas shumë por kur të dalin probleme me serverin dhe nuk ke backup të blogut personal, mbase të duhet t’i thuash mirë u pafshim dhe t’ia fillosh nga fillimi.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *