February 16

Blogu

Prapakuintat e një fushatë marketingu

Ndonëse nga ana teknologjike uebinaret ofrojnë shumë lehtësi në pjesëmarrje, në të njëjtën kohë ato janë sfidë pasi ka mjaft njerëz që nuk e njohin si format e rrjedhimisht e kanë më të vështirë për t’u regjistruar.

Në rastin e kësaj fushate marketingu, ky uebinar i tejkaloi të gjitha objektivat si për nga numri i personave të regjistruar por edhe pjesëmarrësve që u futën për të ndjekur drejtpërsëdrejti.

Mbi të gjitha, dëshirojmë ta ndajmë si shembull i një fushate marketingu me shumë kanale që do t’ju lejojë të arrini një audiencë të lartë për aktivitetin, produktin, shërbimin apo biznesin tuaj.

Për ta bërë më konkret kemi përgatitur edhe një video që do ju tregojë kanalet dhe elementët kryesorë që përdorëm për këtë fushatë dixhitale.

Keni nevojë të krijoni një fushatë për biznesin apo organizatën tuaj, atëherë na kontaktoni.Rreth autorit

Elvisi

Gjithashtu mund të lexoni

Teatri: Amplifikim zëri

Covid-19: Situata e internetit sipas ISP-ve kryesore në Shqipëri

Çfarë mësova nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Një shërbim i ri për libra dhe autorë të përmbledhur në 12 minuta ose më pak

Lini komentin tuaj

Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohuni sot me email