Endri Shabani

Protesta e studentëve duhet të vazhdojë…

Endri Shabani, doktoranti i Oksfordit, bën një argumentim të plotë të asaj që po ndodh këto ditë në Shqipëri dhe në fund ofron një rrugëdalje.
Dëgjoje dhe shpërndaje nëse bie dakord me ato që thotë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top