Samiti i Diaspores

Rezultatet konkrete dhe projektet e dala nga Samiti i Dytë i Diasporës

Ishte interesant fakti q ë kishte mbi 1,200 pjesëmarrës këtë vit dhe duket mjaft interesant për zhvillimin e mëtejshëm të vendit. Kjo ishte një video përmbledhëse me rezultatet nga projektet e prezantuata gjatë këtij Samiti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top