May 6

Rihapja e bizneseve dhe disa këshilla marketingu

play

Njoftime & Zhvillime, Video

0  comments

Situata e Covid-19 ishte dhe mbetet një sfidë e vërtetë për të gjitha bizneset, sipërmarrësit dhe vetë punonjësit. Jo më larg se sot mora vesh që një I njohuri im kishte humbur edhe ai vendin e punës. Ndërkohë dy biznese që kanë ambiente me qira në pallatin ku jam rritur unë kanë mbyllur sakaq qepenat dhe nuk dihet nëse do rikthehen pasi shitjet kanë rënë në maksimum.

Jam i bindur që ka me dhjetëra dhe qindra histori të ngjashme që ndodhin çdo ditë e javë gjatë kësaj periudhe dhe shpresa e dëshira e gjithkujt është që ta kalojmë sa më shpejt.

Me dëshirën për të dhënë sadopak shpresë por edhe ca këshilla praktike, rishtazi isha i ftuar në një intervistë në Klan Plus me gazetaren Oljana Maloku për të folur rreth situatës si dhe ofruar këshilla për marketingun.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni si pjesë e emisionit që tashmë është i publikuar edhe në kanalin zyrtar në YouTube për TV Klan. Pjesa ime fillon nga minuti 5:45.

Pjesa ime fillon nga minuti 5:45.

Etiketa

Interviste


Gjithashtu mund të lexoni

Ceremonia përkujtimore për heroin tim në besim Ravi Zacharias

Si të shtoni fansat e faqes në Facebook në mënyrë organike

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}