April 10

Blogu

Shpjegimi më gallatë që kam parë për vlonjatët

Nuk jam anti-vlonjatë apo ndonjë gjë e tillë. Madje shkoj më shpesh në Vlorë se sa në cdo qytet tjetër në Shqipëri dhe një prej miqve të mi të mirë është vetë vlonjat. Ndaj kur pashë postimin e tij u shkriva fare sepse nuk e kisha thënë vetë.

Ky është shpjegimi më praktik, e njëherazi shkencor, për vlonjatët por edhe shqiptarët në përgjithësi edhe pse e vuajmë të gjithë në aspekte të ndryshme të jetës profesionale dhe personale.

Shkrimi sipas Wikipedia

Video sqaruese

Publikimi origjinal gjendet te ky linkRreth autorit

Elvisi

Gjithashtu mund të lexoni

Aplifikim zeri: Teatri kombetar

“Epoka e kapitalizmit mbikëqyrës”, nga prof. Shoshana Zuboff

Teatri: Amplifikim zëri

Covid-19: Situata e internetit sipas ISP-ve kryesore në Shqipëri

Lini komentin tuaj

Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohuni sot me email