January 28

Blogu

Si të regjistroheni për uebinaret te SfidaBiznesi.com (video)

Rishtazi krijova një video të shkurtër udhëzuese se si mund të regjistroheni për të ndjekur uebinaret periodike që zhvillohen te SfidaBiznesi.com

Kjo lloj video u jep një qartësi dhe siguri shtesë atyre që zgjedhin të regjistrohen si dhe sqaron ngërce që personat mund të hasin gjatë procesit të regjistrimit.Rreth autorit

Elvisi

Gjithashtu mund të lexoni

Teatri: Amplifikim zëri

Covid-19: Situata e internetit sipas ISP-ve kryesore në Shqipëri

Çfarë mësova nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Një shërbim i ri për libra dhe autorë të përmbledhur në 12 minuta ose më pak

Lini komentin tuaj

Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohuni sot me email