February 13

Njoftime & Zhvillime

Trajnim i radhës: Marketingu strategjik në internet

Miq,

Së shpejti do ofrojmë trajnim e radhës për marketingun strategjik në internet në bashkëpunim me Qendrat Linkoln në Shqipëri.

Data e trajnimit është ne mars 2020

Për t’u regjistruar, ju ftojmë të kontaktoni direkt me qendrën Linkoln këtu.

Ky trajnim do t’ju ndihmojë të kuptoni se si prezantohen klientët tuaj me produktin/shërbimin tuaj online? Si mund të pozicionohet organizata juaj për të qenë më pranë klientëve tuaj në internet? Si ta zbuloni dhe përdorni udhëtimin e çdo vizitori online nga njohja te konvertimi në klient duke përdorur kanalet dhe mjetet që ofrohen sot? Ky trajnim ofron një balancë të mirë ndërmjet teorisë dhe praktikës pasi së bashku do shohim fushata dhe raste konkrete mbi të cilat mund të ndërtojmë një strategji dhe procese të mirëfillta për nevojat e organizatës dhe sipërmarrjes tuaj.

Ndër kompanitë që e kanë përfituar këtë trajnim mund të përmendim:

  • Raiffeisen Bank
  • Neptun Albania
  • Ring Center
  • Tring

Këto janë edhe disa postime nga trajnimi i fundit:Rreth autorit

Elvisi

Gjithashtu mund të lexoni

Ceremonia përkujtimore për heroin tim në besim Ravi Zacharias

Rihapja e bizneseve dhe disa këshilla marketingu

Prezantimi te enjten, 30 prill, ora 16:00-16:00 me Zoom

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Lini komentin tuaj

Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohuni sot me email