Leading from Inside Out Migena Gjerazi (2)

Trajnimi për udhëheqjen sipas vlerave me Migena Gjerazin

Sot pata mundësinë të merrja pjesë në një trajnim të veçantë për udhëheqjen me Migena Gjerazin, e cila trajtoi temën “Leading From Inside Out”.

Ishte një trajnim i shkurtër por mendoj mjaft efektiv që të ndihmonte të identifikosh disa nga vlerat kryesore që duhet të të udhëheqin në vendimet dhe sjelljen tënde si drejtues në çdo lloj sfere të jetës.

Njëherazi ishte kënaqësi të përfitoja nga eksperienca e saj si ‘coach’ dhe trajnere me mjaft vite eksperiencë ndërkombëtare në këtë fushë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top