November 14

Njoftime & Zhvillime

Uebinar: Menaxhimi i ndryshimit – Elvira Rama, 26 nëntor 2020

Mbas një mungese disa mujore, kam kënaqësinë t’ju njoftoj për uebinarin e ardhshëm që do zhvillohet me 26 nëntor, 18:30-19:30 me znj. Elvira Rama, eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ.

Axhenda e uebinarit: Menaxhimi i ndryshimit

  • Çfarë është ndryshimi;
  • Menaxhimi i vetes gjatë ndryshimit;
  • Përqafimi i ndryshimit;
  • Mbështetja e të tjerëve.

Gjatë ketij uebinari do të mësoni:

  • Si t’i ktheni ndryshimet e padëshiruara në avantazhin tuaj për rritjen në karrierë;
  • Si të mbështesni të tjerët në udhëtimin e tyre drejt ndryshimit;
  • Si ta ktheni pasigurinë në mundësi;


Rreth autorit

Elvisi

Gjithashtu mund të lexoni

Ceremonia përkujtimore për heroin tim në besim Ravi Zacharias

Rihapja e bizneseve dhe disa këshilla marketingu

Prezantimi te enjten, 30 prill, ora 16:00-16:00 me Zoom

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Lini komentin tuaj

Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohuni sot me email