ClickFunnels dhe uebsitet sot

Vdekja e faqeve ueb dhe zgjidhja e ‘hinkave’ (funnels)

ClickFunnels vijon të promovojë idenë e hinkave (funnels) si mënyra më e mirë për të shitur apo rritur konvertimet nga faqja juaj, dhe ka të drejtë.

Ndonëse nuk është platforma e vetme që e bën këtë, procesi bazë është i sprovuar dhe mund të funksionojë për këdo.

Ju ftoj të shihni këtë video-reklamë që kanë prodhuar dhe të merrni sadopak frymëzim për ta riparë edhe njëherë atë që bëni me faqen tuaj, ose që nuk bëni me faqen tuaj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top