George Friedman about War

(Video) Disa mendime që më shqetësojnë pasi nuk janë të shmangshme

Mbase nuk është mesazhi më i mirë për këto festa fundviti por rishtazi po dëgjoja një prezantim nga George Friedman mbi mundësitë e luftës në të ardhmen dhe se si jetë tona mund të ndryshojnë pavarësisht se sa të sigurt mund të ndihemi ne në situatën aktuale globale.

Në dukje një fjalim fatalist por mjaft kthjellues.

Çfarë mendoni?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top