March 27

Video

Video: Si të shihni prirjen e kërkimeve me Google Trends

Nëpërmjet këtij udhëzuesi do mësoni si të përdorni shërbimin Google Trends për të kuptuar prirjet botërore dhe ato lokale në Google për terma specifikë.

Shembulli që kemi zgjedhur për këtë video lidhet me pandeminë botërore, por ju mund ta përdorni këtë shërbim për çdo lloj termi tjetër që ju dëshironi ta hulumtoni.

Ky shërbim është i vlefshëm vecanërisht për marketierët që duan të kuptojnë cilët janë termat dhe prirjet e konsumatorëve dhe vizitorëve në internet. 

Si ju duket si shërbim? A keni menduar sakaq për mënyra se si mund ta përdorni për nevojat tuaja? Ju lutem ndajini komentet/sugjerimet tuaja këtu poshtë. Rreth autorit

Elvisi

Gjithashtu mund të lexoni

Si të shtoni fansat e faqes në Facebook në mënyrë organike

Rihapja e bizneseve dhe disa këshilla marketingu

Forma dinamike që krijuam për mbledhjen e dhurimeve

Video: Përgatitjet për një trajnim të ri së shpejti

Lini komentin tuaj

Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohuni sot me email